Algemene voorwaarden

Ardent Advocaten doet er alles aan om aan haar cliënten een optimale dienstverlening te verstrekken.Wellicht nog meer dan bij andere dienstverlenende beroepen is de dienstverlening van een advocaat maatwerk.

Geen enkele zaak is dezelfde.Dit vereist een voortdurende interactie en samenwerking tussen de advocaat en zijn cliënt, waarbij wederzijds vertrouwen van primordiaal belang is. Wij vinden het essentieel om aan onze cliënten over alle aspecten van onze dienstverlening duidelijkheid te verschaffen.

Algemene voorwaarden dienstverlening

In onze algemene voorwaarden dienstverlening vindt u gegevens met betrekking tot Ardent Advocaten ((KBO / BTW nr. 0446.103.889, enz.), onze dienstverlening, hoe u ons kunt contacteren, het statuut van onze advocaten, de beroepsregels waar onze advocaten aan gebonden zijn, de berekening van erelonen en kosten, enz., maar ook de contractuele voorwaarden van toepassing in de relatie met onze cliënten. Over de bedingen van deze voorwaarden kan nog afzonderlijk worden onderhandeld. Zij gelden tenzij schriftelijk andere afspraken overeengekomen zouden zijn.

Naar de algemene voorwaarden dienstverlening

Algemene voorwaarden Online Klantenportaal

In onze algemene voorwaarden Online Klantenportaal zijn de voorwaarden opgenomen voor het gebruik van het online klantenportaal. Het klantenportaal is een dienst, waarbij door Ardent aan cliënten online (op afstand via een beveiligde website op het internet) toegang wordt gegeven tot een overzicht van hun lopende en afgesloten zaken en tot bepaalde informatie en documenten uit deze zaken. Het klantenportaal is een bijkomende dienst van Ardent Advocaten .

Naar de algemene voorwaarden Online Klantenportaal

Hoe kunnen we helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak met ons kantoor of bel +32 3 458 26 33

MAAK EEN AFSPRAAK

Klanten aan het woord