Ardent werkt internationaal

De wereld is klein. De kans is dus groot dat uw activiteiten of die van uw onderneming de nationale grenzen overstijgen. Internationale procesvoering, vennootschapsrechtelijke aangelegenheden en arbitrage, … Ook daarin staan wij u bij.

Ardent maakt deel uit van Cicero, een wereldwijd netwerk van gereputeerde advocatenkantoren. Anders dan vele andere internationale netwerken laat Cicero maar één advocatenkantoor per land toe, waardoor de kwaliteit van de dienstverlening van nabij opgevolgd kan worden.

Als lid van dit netwerk kunnen wij u ook in het buitenland de allerbeste kwaliteit van dienstverlening aanbieden, zoals u dit van ons gewoon bent.

Ons cicero-netwerk

Met kantoren in Antwerpen, Herentals en Mechelen is Ardent stevig verankerd in de ruime regio rond Antwerpen en de Kempen.

Omwille van geografische, culturele en taalkundige redenen heeft onze regio sedert lang zeer nauwe en bijzondere banden met Nederland.

In Nederland werken wij, naast Cicero, al meer dan 25 jaar hecht samen met Berg Jeths Advocaten in Eindhoven.

Bezoek Berg Jeths Advocaten

Nieuws

Ardent Advocaten

Conform de wet van 2 augustus 2002 betreffende de bestrijding van de betalingsachterstand bij handelstransacties (zgn. ‘Wet Betalingsachterstand’) bedraagt de betalingstermijn bij handelstransacties tussen ondernemingen (B2B) in principe 30 dagen....