Ardent werkt internationaal

ONS CICERO-NETWERK

De wereld is klein. De kans is dus groot dat uw activiteiten of die van uw onderneming de nationale grenzen overstijgen. Internationale procesvoering, vennootschapsrechtelijke aangelegenheden en arbitrage, … Ook daarin staan wij u bij.

Ardent maakt deel uit van Cicero, een wereldwijd netwerk van gereputeerde advocatenkantoren. Anders dan vele andere internationale netwerken laat Cicero maar één advocatenkantoor per land toe, waardoor de kwaliteit van de dienstverlening van nabij opgevolgd kan worden. Als lid van dit netwerk kunnen wij u ook in het buitenland de allerbeste kwaliteit van dienstverlening aanbieden, zoals u dit van ons gewoon bent.

Met kantoren in Antwerpen, Herentals en Mechelen is Ardent stevig verankerd in de ruime regio rond Antwerpen en de Kempen. Omwille van geografische, culturele en taalkundige redenen heeft onze regio sedert lang zeer nauwe en bijzondere banden met Nederland. In Nederland werken wij, naast Cicero, al meer dan 25 jaar hecht samen met Berg Jeths Advocaten in Eindhoven.

Actueel in het netwerk

Hoe kunnen we helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak met ons kantoor of bel +32 3 458 26 33

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK