Passie voor uw zaak

Iedere ondernemer weet dat succesvol ondernemen staat of valt met risico’s durven nemen, doorzetten ondanks talloze tegenslagen en het beschikken over een onuitputtelijke bron van energie en inspiratie. Het is echter passie die de bron is van dit alles; van de energie, het doorzettingsvermogen en de inspiratie.

Passie gaat over het ervaren van intense, positieve gevoelens. Passie drijft ons en haalt het beste uit ieder van ons. Passie maakt het verschil tussen middelmaat en excellentie.

De advocaten van Ardent hebben samen meer dan 200 jaar ervaring en zijn specialisten in hun vakgebied. Deze enorme ervaring en expertise zijn een troef voor elke cliënt. Maar de loutere expertise en ervaring volstaan niet. Het is met onze passie voor uw zaak dat wij het verschil maken. Zonder passie zijn ervaring en expertise doelloze instrumenten. Ervaring en expertise zijn niets als ze niet met de juiste gedrevenheid ingezet worden voor uw zaak.

Onze gedrevenheid voor u en uw zaak zet ons ertoe aan om er elke dag voor te zorgen:
– dat wij zeer vlot bereikbaar zijn,
– dat u geen nummer bent en uw zaak de persoonlijke aanpak krijgt die ze verdient,
– dat uw vragen accuraat en snel behandeld worden,
– dat u steeds helder en eerlijk advies mag verwachten over uw slaagkansen,
– dat wij zowel in goede als in slechte tijden en ongeacht de uitkomst van uw zaak aan uw zijde staan,
– dat u weet dat uw belangen steeds op de best mogelijke wijze behandeld worden,
– dat u ons zal aanbevelen aan uw familie en vrienden.

Ardent staat in het Engels voor “intensely devoted, eager and enthousiastic”. Het is afkomstig van het Latijn “ardere”, wat staat voor “branden, vurig zijn”.

Daarom dragen wij onze naam met trots.

 

“Skills are cheap. Passion is priceless” (Gary Vaynerchuk)

 

Klanten aan het woord