img

Frederic Wilkin

Advocaat
Antwerpen en Herentals

Expertise

Contact

BOEK EEN AFSPRAAK

Bio

Frederic studeerde rechten aan de Universiteit van Antwerpen (U.I.A) en is advocaat sedert 2000. Hij vervoegde Ardent in 2005 waar hij doorgroeide om er in 2010 vennoot te worden.

Frederic is hoofdzakelijk actief in het vastgoedrecht (koop-verkoop, vastgoedmakelaarsrecht,…) en in het ondernemings- en vennootschapsrecht. Daarbij aanleunend legt Frederic zich ook toe op het insolventierecht, waar hij ondernemingen in moeilijkheden begeleidt en bijstaat. Daarnaast wordt hij door de rechtbank frequent aangesteld als schuldbemiddelaar.

Frederic is als advocaat uitermate grondig, maar blijft steeds to the point. Hij staat voor een no-nonsense aanpak, wat klanten enorm in hem weten te appreciëren. Frederic is verder zeer veelzijdig en heeft een enorme brede juridische kennis. Dit alles maakt hem tot een echte juridische partner voor ondernemers.

Indien u Frederic niet op kantoor of in de rechtbank aantreft, is de kans reëel dat u hem ergens op een voetbalveld kan vinden. Als voormalig profspeler is en blijft Frederic nog steeds erg gepassioneerd door het voetbal en tracht hij als coach zijn kennis en ervaring door te geven aan de jeugd.

Talen: Nederlands, Frans, Engels

Volg Frederic Wilkin

Hoe kunnen we helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak met ons kantoor of bel +32 3 458 26 33

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK