img

Inez Van Loock

Advocaat
Antwerpen

"Solving problems means listening"

Expertise

Contact

BOEK EEN AFSPRAAK

Bio

Inez behaalde haar licentiaatsdiploma rechten aan de Universiteit van Antwerpen (U.I.A) in juni 1988. Van juli 1988 tot december 1988 was zij als navorser verbonden aan de U.I.A voor een onderzoek naar “Tewerkstellingsflexibiliteit  in lokale besturen” (Die Keure, 1988, p. 262).

Sedert januari 1989 is zij ingeschreven aan de balie. Naast een gedreven advocate is zij ook bewindvoerder. Zij is één van de dragende vennoten van Ardent.

Inez heeft uitgebreide expertise en ervaring in het arbeids- en het sociaalzekerheidsrecht, met bijzonder interesse voor het ontslagrecht. Daarnaast is zij ook sedert lang bevlogen in het familie- en vermogensrecht, waarin zij zich vooral specialiseert in het familiaal vermogensrecht, waaronder de vereffening-verdeling van nalatenschappen en huwgemeenschappen van ondernemers met betwistingen rond aandelen en vermogen.

Inez is een te duchten onderhandelaar. Zij geeft nooit op en gaat steeds tot het uiterste voor haar klanten. Naast advocate is zij ook een gedreven loopster.

Talen: Nederlands, Frans, Engels

Volg Inez Van Loock

Hoe kunnen we helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak met ons kantoor of bel +32 3 458 26 33

BOEK EEN AFSPRAAK