img

Jean-Philippe Sel

Advocaat
Antwerpen

"Your win, my commitment"

Expertise

Contact

BOEK EEN AFSPRAAK

Bio

Jean-Philippe behaalde in 2008 met onderscheiding zijn licentiaatsdiploma aan de Universiteit van Antwerpen (UA). Datzelfde jaar startte hij zijn carrière als advocaat bij Ardent.

Van meet af aan had hij een bijzondere interesse in individueel en collectief arbeidsrecht en over de jaren heen heeft hij door onderhandelingen met vakbonden, sociale inspecties, uitdagende pleitzaken, adviesverlening e.d. heel wat ervaring opgedaan binnen het arbeidsrecht. Hij begeleidt zowel werkgevers als werknemers en vertegenwoordigt hen ook voor de arbeidsrechtbank. Verder is Jean-Philippe tevens actief in het domein van het familierecht.

Naast advocaat is Jean-Philippe een enorme sportliefhebber. Samen met een team een doel nastreven waarbij toewijding, inzet en de kleinste details het verschil maken tussen winst en verlies, blijft voor hem uitdagend en fascinerend. Deze ingesteldheid tracht hij als jeugdcoach van een lokale voetbalclub niet alleen aan de jongere generatie door te geven, maar ook om te zetten in zijn eigen professionele carrière.

Talen: Nederlands, Frans, Engels

Volg Jean-Philippe Sel

Hoe kunnen we helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak met ons kantoor of bel +32 3 458 26 33

BOEK EEN AFSPRAAK