img

Rob De Koninck

Advocaat
Antwerpen

"De overtuiging overtuigt" (Cicero)

Expertise

Contact

BOEK EEN AFSPRAAK

Bio

Rob studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven (K.U.L.). Hij is advocaat sedert 1991. Rob is één van de dragende vennoten bij Ardent en stuurt daar de cel  vastgoedrecht aan.

Rob is één van de, zoniet dé referentie inzake vastgoedrecht; niet alleen omwille van zijn expertise en ervaring, maar ook omwille van zijn betrokkenheid bij de werking en organisatie van diverse beroepsorganisaties en spelers in de vastgoedwereld. Hij geeft opleidingen en seminaries inzake de talloze aspecten van het vastgoedrecht (koop, huur, mede-eigendom en appartementsrecht, aanneming,  projectontwikkeling, makelaardij,…). Hij is tevens actief lid van de verzekeringsjuristen. Daarnaast is Rob ook gekend omwille zijn expertise in de reissector en is hij ook actief in het bredere ondernemingsrecht.

Rob schrijft, adviseert, spreekt en pleit niet alleen met een enorme gedrevenheid en passie, hij durft voor zijn klanten ook tot het uiterste te gaan. Net dat maakt hem tot één van de beste advocaten die er zijn.

Tenslotte is hij vader van 3 kinderen en een recreatief maar ook gedreven sporter : zwemmen, fietsen, lopen, skiën, tourskiën.

Talen: Nederlands, Frans, Engels

Volg Rob De Koninck

Hoe kunnen we helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak met ons kantoor of bel +32 3 458 26 33

BOEK EEN AFSPRAAK