Waarom Ardent

Helder advies

Juridische problemen zijn vaak complex en tijdrovend. Ze vertroebelen uw geest en hinderen u en uw onderneming in de dagelijkse praktijk. Elk juridisch probleem is uniek en vraagt een unieke aanpak. Het is juist die unieke aanpak die Ardent kenmerkt en anders maakt dan anderen.

Wij spreken uw taal. Aan langdradige juridische adviezen, vergeven van wollig taalgebruik en met een overdaad aan vakjargon, hebt u geen enkele boodschap. U krijgt van ons praktisch en helder advies, steeds ‘’to the point’’.

Maar vergis u niet ! Doorgedreven professionalisme en een uitmuntende kennis van het recht vormen de hoeksteen van onze dienstverlening. Met onze gedrevenheid doorgronden wij uw dossier tot in de kleinste details, om er vervolgens een haarfijne en genuanceerde juridische analyse van te maken.

Die juridische analyse vertalen we dan naar een praktisch bruikbaar en helder advies, zodat u met kennis van zaken de juiste beslissing kan nemen en u zich opnieuw kan focussen op datgene wat voor u essentieel is.

“You have to work hard to get your thinking clean to make it simple. But it’s worth it in the end because once you get there, you can move mountains.” (Steve Jobs).

Expertise

Deskundigheid is onontbeerlijk. Het volstaat niet langer om van alles een beetje te weten, zonder de nuances te kennen. U heeft nood aan specialisten. Bij Ardent vindt u een team van gespecialiseerde advocaten, die beschikken over een diepgaande expertise in verschillende rechtsdomeinen en die allen tezamen méér dan 200 jaar ervaring hebben. Onze advocaten werken bovendien nauw met elkaar samen over hun eigen expertisedomein heen, omdat een oplossing vaak een bredere kijk over de grenzen van het eigen vakgebied vereist. Dit alles maakt van Ardent meer dan ooit dé integrale juridische partner voor kleine én grote bedrijven.

Passie voor uw zaak

Iedere ondernemer weet dat succesvol ondernemen staat of valt met risico’s durven nemen, doorzetten ondanks talloze tegenslagen en het beschikken over een onuitputtelijke bron van energie en inspiratie. Het is echter passie die de bron is van dit alles; van de energie, het doorzettingsvermogen en de inspiratie.

Passie gaat over het ervaren van intense, positieve gevoelens. Passie drijft ons en haalt het beste uit ieder van ons. Passie maakt het verschil tussen middelmaat en excellentie.

De advocaten van Ardent hebben samen meer dan 200 jaar ervaring en zijn specialisten in hun vakgebied. Deze enorme ervaring en expertise zijn een troef voor elke cliënt. Maar de loutere expertise en ervaring volstaan niet. Het is met onze passie voor uw zaak dat wij het verschil maken. Zonder passie zijn ervaring en expertise doelloze instrumenten. Ervaring en expertise zijn niets als ze niet met de juiste gedrevenheid ingezet worden voor uw zaak.

Onze gedrevenheid voor u en uw zaak zet ons ertoe aan om er elke dag voor te zorgen:

  • dat wij zeer vlot bereikbaar zijn,
  • dat u geen nummer bent en uw zaak de persoonlijke aanpak krijgt die ze verdient,
  • dat uw vragen accuraat en snel behandeld worden,
  • dat u steeds helder en eerlijk advies mag verwachten over uw slaagkansen,
  • dat wij zowel in goede als in slechte tijden en ongeacht de uitkomst van uw zaak aan uw zijde staan,
  • dat u weet dat uw belangen steeds op de best mogelijke wijze behandeld worden,
  • dat u ons zal aanbevelen aan uw familie en vrienden.

Ardent staat in het Engels voor “intensely devoted, eager and enthousiastic”. Het is afkomstig van het Latijn “ardere”, wat staat voor “branden, vurig zijn”.

Daarom dragen wij onze naam met trots.

“Skills are cheap. Passion is priceless” (Gary Vaynerchuk)

Tarieven en formules

Wij geven u niet alleen het best mogelijke advies, maar geven u ook op voorhand duidelijkheid over de prijs ervan.  Met transparante prijsafspraken en voordelige abonnementsformules helpen wij u om uw budget onder controle te houden, zodat u zich onbezorgd kan focussen op uw kerntaken. Bekijk hier onze unieke en vernieuwende werkwijze.

Ardent werkt internationaal

De wereld is klein. De kans is dus groot dat uw activiteiten of die van uw onderneming de nationale grenzen overstijgen. Internationale procesvoering, vennootschapsrechtelijke aangelegenheden en arbitrage, … Ook daarin staan wij u bij.

Ardent maakt deel uit van Cicero, een wereldwijd netwerk van gereputeerde advocatenkantoren. Anders dan vele andere internationale netwerken laat Cicero maar één advocatenkantoor per land toe, waardoor de kwaliteit van de dienstverlening van nabij opgevolgd kan worden. Als lid van dit netwerk kunnen wij u ook in het buitenland de allerbeste kwaliteit van dienstverlening aanbieden, zoals u dit van ons gewoon bent.

Met kantoren in Antwerpen, Herentals en Mechelen is Ardent stevig verankerd in de ruime regio rond Antwerpen en de Kempen. Omwille van geografische, culturele en taalkundige redenen heeft onze regio sedert lang zeer nauwe en bijzondere banden met Nederland. In Nederland werken wij, naast Cicero, al meer dan 25 jaar hecht samen met Berg Jeths Advocaten in Eindhoven.