Waarom Ardent

Helder advies

In een wereld die steeds meer globaliseert, verandert en complexer wordt, zijn helderheid, kalmte en focus steeds belangrijker. Bij Ardent geven wij u praktisch en helder advies waar u als ondernemer iets mee bent. U neemt er gefundeerde beslissingen mee die uw bedrijf of organisatie doen groeien.

lees meer

Expertise

Onze advocaten beschikken over een diepgaande expertise in verschillende rechtsdomeinen en kunnen allen tezamen bogen op méér dan 200 jaar ervaring.  Hierdoor zijn we dé integrale juridische partner voor kleine én grote bedrijven.

lees meer

Passie voor uw zaak

Expertise en ervaring alleen, zijn echter niet voldoende.  Met onze passie en gedrevenheid voor uw zaak maken wij het verschil.  Daarom zijn wij Ardent. Ardent staat in het Engels voor “intensely devoted, eager and enthousiastic”. Voor minder doen we het niet.

lees meer

Duidelijke prijsafspraken

Wij geven u niet alleen het best mogelijke advies, maar geven u ook op voorhand duidelijkheid over de prijs ervan.  Met transparante prijsafspraken en voordelige abonnementsformules helpen wij u om uw budget onder controle te houden, zodat u zich onbezorgd kan focussen op uw kerntaken. Bekijk hier onze unieke en vernieuwende werkwijze.

lees meer

Internationaal netwerk

Ardent is lid van Cicero, een internationaal netwerk van gereputeerde advocatenkantoren.  Zo worden uw belangen ook in het buitenland op dezelfde kwalitatieve manier behartigd.

lees meer

Hoe kunnen we helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak met ons kantoor of bel +32 3 458 26 33

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

Klanten aan het woord